Fotoservice De Afdruk

Fine-Art Print

Een Fine-Art Print is een juweel aan de muur. Ideaal voor het afdrukken van digitale foto’s en kunst op groot formaat. Elke afdruk kent een enorm kleurbereik met vloeiende overgangen. Fine-Art Prints in grijstinten zijn uiteraard ook mogelijk. Een Fine-Art Print is niet alleen weggelegd voor kunstenaars. Haal het beste uit uw foto en maak er een Fine-Art Print van.

Gicler: kunstprint van pure kwaliteit

Het woord giclée komt uit het Frans van het werkwoord ‘giclet’. Dit betekent stralen of vernevelen. Bij de giclée worden hoogwaardige inkten in verschillen lagen aangebracht op speciaal Fine-Art papier. Kunstenaars, fotografen en galerieën bestellen de giclée om hun werk in beperkte oplage uit te geven. Het voordeel van deze methodiek en het gebruik van kwalitatief Hahnemühle Fine-Art papier resulteert in optimale kleurechtheid. Goed bewaard (achter glas) kunnen deze werken tot wel 80 jaar meegaan.

Hahnemühle papier

Om het beste uit elke foto te halen maken wij gebruik van Hahnemühle Photo papier. Met bijvoorbeeld Photo Rag Ultra Smooth 305 g/m2 papier krijgt u een indrukwekkend beeld. Of het nu gaat om een kleuren Fine-Art print met dieptewerking of een zwart-wit afdruk, werken met Hahnemühle papier is werken met kwaliteit en een voorrecht. Het eindresultaat is een Fine-Art Print waar professionals trots op zijn. En ook wij zijn elke keer oprecht geïnspireerd door de mooie afdrukken. Stap gerust binnen en bekijk de voorbeelden van prachtige Fine-Art Prints.

Waarom Fine-Art Print?

  • Deskundig advies en excellente service
  • Fotoprints worden door vakmensen vervaardigd
  • Uw originele fotoprint binnen 5 werkdagen in huis
  • Professionele kwaliteit ook voor úw interieur